Analýza přidávání hodnoty a plýtvání ve zvoleném procesu vybraného podniku - Moravcová, Eva (Univerzita Pardubice, 2024)
Cílem práce je prostřednictvím analýzy posoudit přidávání hodnoty a plýtvání ve zvoleném procesu vybraného podniku. Na základě zjištění navrhnout opatření ke zlepšení stavu. Práce je zaměřena na posouzení přidávané hodnoty a plýtvání ve společnosti vyrábějící těsnění, průběh celé zakázky a samotné výroby produktů. Práce se zabývá jednotlivými činnostmi probíhajícími od přijmutí objednávky po expedici produktů.
Analysis of adding value and wastage in the chosen process of the selected business
Keywords: procesy; procesní řízení; výroba; přidaná hodnota; plýtvání; procesní mapa činností; process; procedural proceedings; added value; waste; process map of activities