Determinanty pracovní spokojenosti - Kadlečíková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá problematikou determinantů pracovní spokojenosti. Teoretická část pojednává o vlivu týmu na pracovní spokojenost, vlivu pracovního prostředí na pracovní výkon a spokojenost, o pracovní motivaci a dále také o teorii pracovní spokojenosti a faktorech pracovní spokojenosti. V praktické části byl vypracován dotazník a předložen k vyplnění zaměstnancům jedné malé firmy. Poté byl zpracován a tyto výsledky byly vyhodnoceny.
Determinants of job satisfaction
Keywords: Pracovní spokojenost; pracovní motivace; pracovní prostředí; pracovní výkony; Job Satisfaction; work motivation; work environment; work performance