Podpora malého a středního podnikání v České republice - Fingrálová, Jana (Univerzita Pardubice, 2002)
Podpora maléhoa středního podnikání v letech 1998 - 2000.
The support of small and medium enterprises in the Czech republic
Keywords: malé a střední podniky; Podpora podnikání; Českomoravská záruční a rozvojová banka, a.s.