Návrh predikčního modelu pro odhalování odcházejících zaměstnanců - Vojáčková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2009)
Cílem diplomové práce je navrhnout predikční model, který by odhalil zaměstnance, kteří mají tendenci opustit firmu. Jsou v ní vymezeny základní pojmy související s fluktuací a predikčními modely obecně. Dále jsou zde popsány jednotlivé etapy návrhu predikčního modelu podle metodiky CRISP-DM, od předzpracování dat po samotný návrh predikce v programu Clementine.
Scheme of predicting model for detection of leaving employees
Keywords: predikce; Data Mining; fluktuace; CRISP-DM; zaměstnanci; prediction; fluctuation; Employees