Analýza a mapování potenciálu možností cestovního ruchu - Brož, Jakub (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářská práce se věnuje problematice cestovního ruchu v regionu MAS Královská stezka. Obsahuje vymezení pojmů, které se vztahují k cestovnímu ruchu a teoretické aspekty regionální politiky. Dále se zabývá charakteristikou regionu Vysočina, ve kterém se vybraný region MAS Královská stezka nachází. Práce také analyzuje současný stav cestovního ruchu a řeší možnosti jeho rozvoje v regionu MAS Královská stezka. Závěr práce obsahuje SWOT analýzu a dotazníkové šetření, které je zaměřeno na aktuální stav cestovního ruchu v regionu MAS Královská stezka.
Analysis and mapping of potential tourism possibilities
Keywords: cestovní ruch; regionální politika; regionální rozvoj; Kraj Vysočina; MAS Královská stezka; tourism; regional politics; regional development; Vysočina region; MAS Královská stezka