Regionální politika Evropské unie - Větrovský, Jiří (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zabývá významen regionální politiky Evropské unie, jejími nástroji, principy a cíli. Dále popisuje strategii města Pardubice a Pardubického kraje.
Regional policy of the European union
Keywords: Evropská Unie; Regionální politika; strukturální politika; města; Pardubice; Strategie