Daňové úniky u daně z příjmů fyzických osob - Slabá, Venuše (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce se zabývá zákonem o daních z příjmů fyzických osob. V práci je nejprve stručně uveden současně platný zákon u této daně. Na něj navazuje v další kapitole optimalizace daňové povinnosti. V závěru této práce je pozornost věnována daňovým únikům u daní z příjmů fyzických osob.
Tax evasion in income tax of individuals
Keywords: daně; fyzické osoby; optimalizace; daňové úniky; taxes; individuals; optimization; tax evasion