Analýza interní image města Svitavy - Dufková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2005)
Cílem bakalářské práce je provést analýzu interní image města Svitavy u jeho obyvatel a představitele města a následně závěry této analýzy porovnat. V první části jsou vysvětleny pojmy související s danou problematikou. Druhá část je věnována socioekonomické charakteristice města, která slouží jako výchozí podklad pro následnou analýzu interní image města. Třetí praktická část obsahuje vlastní analýzu a závěry, které vyplývají z komparace jednotlivých šetření.
Analysis of internal image of the city Svitavy
Keywords: Image; město; Public relations; sociální charakteristika; ekonomická charakteristika; dotazníkové šetření; Svitavy; veřejné mínění; veřejná správa