Stanovení termodynamické disociační konstanty vybraných léčiv - Ficová, Vladimíra (Univerzita Pardubice, 2000)
Stanovení termodynamické disociační konstanty vybraných léčiv regresní analýzou potenciometrických titračních dat.
Determination of thermodynamic dissociation constant of selected drugs
Keywords: potenciometrická titrace; protonační rovnováhy; Disociační konstanty; Benzocain; léčiva