Návrh výukového stendu - systém vícebodového vstřikování zážehových PSM - Lechner, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá návrhem výukového stendu systému vícebodového vstřikování zážehových PSM, zhodnocení a rozpočet.
Tutorial stend project - multipoint injection system of spark ingition piston engine
Keywords: zážehové motory; vstřikování; palivové soustavy