Integrovaný dopravní systém Ústí nad Labem - Kobík, Karel (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá návrhem Integrovaného dopravního systému Ústí nad Labem. V první kapitole je stručný popis historie dopravy v Ústecké oblasti a analýza současného stavu veřejné dopravy na Ústecku, zaměřená na všechny druhy dopravy. Ve druhé kapitole se nachází charakteristika IDS a jeho vývoj ve světě a ČR. Jádro práce tvoří návrh realizace IDS Ústí nad Labem. Dále jsou zde popsány důležité nástroje IDS(tarifní podmínky, smluvní přepravní podmínky apod.). V závěrečné části jsou popsána technologicko-ekonomická kritéria navrhovaného dopravního systému IDS.
Integrated public transport system of Ústí nad Labem
Keywords: integrated public transport system; rates; Integrovaný dopravní systém; Ústí nad Labem; tarify