Multilevel marketing a jeho aplikace ve vybrané finanční společnosti - Fiala, Radim (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce je zaměřena na problematiku mulilevel marketingu ve finančním poradenství. Je zde provedena charakteristika multilevel marketingového přístupu v podniku Profi-Advisors, s. r. o. Na základě jeho zhodnocení je uveden dále soubor doporučení pro zefektivnění fungování tohoto podniku.
Multilevel marketing and its application in the selected financial company
Keywords: multilevel marketing; finanční poradenství; odměňování; kariérní řád; financial advisory; remuneration policy; career plan