Elektrodové vrstvy na bázi organických sloučenin pro akumulátory - Kříž, Jakub (Univerzita Pardubice, 2020)
Cílem této diplomové práce byl výzkum využití vybraných organických sloučenin pro akumulátorové elektrody. Z nich byly připraveny elektrodové vrstvy a následně i elektrochemické články. Byla provedena charakterizace článků cyklickou voltametrií a galvanostatickým cyklováním. Výsledky měření byly komentovány a byly vyvozeny závěry a doporučení pro další výzkum.
Organic materials based electrodes for accumulators
Keywords: organický akumulátor; tisk; polyantrachinon; elektrodová vrstva; organic rechargeable battery; printing; polyanthraquinone; electrode layer