Kvalita tisku digitálního tiskového stroje HP Indigo ws4500 - Roch, Martin (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce se zabývá srovnáním vzorků tištěných různými digitálními technikami.
A printing quality of digital press HP Indigo ws4500
Keywords: digitální tisk; kvalita tisku; digital printing; printing quality