Výskyt a likvidace odpadů v podniku Chovservis a.s. - Kopřiva, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá problematikou odpadového hospodářství. Popisuje odpady, rozčleňuje je do jednotlivých kategorií, uvádí legislativu týkající se oblasti odpadů. Dále je uveden podrobný popis podniku Chovservis a.s.. Je zkoumáno hospodaření s odpady v tomto podniku z hlediska jejich výskytu, nakládání s nimi a jejich likvidace.
Occurence and remotion of waste in Chovservis a.s. company
Keywords: Odpady; likvidace; zákony; zemědělské podniky; wastes; remotion; laws; farms