Zpracování tématu "Chemické látky v potravinách" pro potřeby středoškolské výuky - Šebková, Světlana (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci popisuje základní problémy chemických látek v potravinách. Seznamuje studenty se základní chemií potravin a navrhuje způsob začlenění tohoto tématu do výuky středních škol.
Keywords: chemie; didaktika; chemické látky; potraviny