Disperzní lepidla v polygrafické výrobě - Kabrhel, Jiří (Univerzita Pardubice, 2002)
V práci je navržen možný směr formulování směsného disperzního adheziva s přímou vazbou na jeho využití v polygrafickém průmyslu, zejména pak při laminaci za sucha.
Dispersion adhesives in publishing production
Keywords: disperzní lepidla; akrylátové disperze; polygrafický průmysl