Spokojenost uživatelů se sociálními službami v Břeclavi - Těšinová, Eliška (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce se zabývá zrakově postiženými uživateli sociálních služeb a jejich spokojeností s těmito službami. Je zaměřena především na město Brno a uživatele tamějšího Ústavu sociální péče pro zrakově postižené v Brně-Chrlicích. Vymezuje základní pojmy související se zrakem a zrakovým handicapem. Zabývá se také postiženým člověkem ve společnosti a jeho bariérami v socializaci.
Satisfaction of users with social services in Břeclav
Keywords: Social Services; eyesight; handicaps; opthalmopedia; sociální služby; zrak; postižení; tyflopedie