Mobilní aplikace pro základní školy - Čapek, Jan (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářská práce se zabývá návrhem a implementací mobilní aplikace pro žáky základních škol. Součástí práce je webová aplikace, která slouží učitelům pro předávání dat aplikaci. Teoretická část práce se zabývá porovnáním již existujících aplikací a popsáním vhodné technologie pro realizaci. V praktické části je vyvinuta aplikace v jazyce Java pro operační systém Android a webová aplikace.
Mobile application for primary schools
Keywords: Android; Java; mobilní aplikace; webová aplikace; základní školy; Android; Java; mobile application; primary schools