Hodnocení zaměstnanců v České poště, s. p. - Pitrová, Iveta (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářská práce charakterizuje jednotlivé systémy metody hodnocení zaměstnanců. Nezbytnou součástí hodnocení zaměstnanců je také určit vztah mezi hodnocením a ostatními nástroji. Hlavním tématem, kterým se práce zabývá, je hodnocení zaměstnanců ve společnosti Česká pošta, s. p. Zaměřuje se na zlepšení systému hodnocení zaměstnanců v podniku s cílem na zvýšení kvality metod hodnocení a odměňování zaměstnanců.
Evaluation of employees in Czech Post, s.p.
Keywords: hodnocení zaměstnanců; Česká pošta; hodnotící pohovor; odměňování; evaluation of employees; Czech Post; assessment interview; remuneration