Deutsches Schulsystem im Spiegel der PISA-Studie - Desenská, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá analýzou německého školství v zrcadle výsledků PISA-Studie a jeho srovnáním s českým školstvím.
Německý školský systém v zrcadle PISA-Studie
Keywords: Německo; Analýza; školství; školské systémy; české školství; srovnání