Nebankovní trh - Vánišová, Jana (Univerzita Pardubice, 2010)
Tématem této bakalářské práce je nebankovní trh a jeho subjekty. Obsahem práce je charakteristika subjektů na nebankovním trhu a vybraných druhů pojištění se zaměřením na produkt důchodové pojištění. V praktické části jsou porovnány konkrétní produkty vybraných komerčních pojišťoven.
Non-bank market
Keywords: finanční trhy; nebankovní trh; Pojišťovnictví; Pojišťovny; pojistné produkty; důchodové pojištění; financial markets; non-bank market; Insurance; insurance companies; insurance products; pension insurance