Základní deska pro procesor realizovaný na FPGA - Mlejnecký, Vladislav (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářská práce se zabývá návrhem základové desky počítače pro procesor realizovaný na FPGA. V práci je diskutován výběr vhodného FPGA a možnosti konfigurace FPGA. Dále jsou popsána rozhraní základních desek, která je možné implementovat, a diskutována je též implementace celé základní desky.
Motherboard for FPGA based processor
Keywords: FPGA; DPS; základní desky; procesory; FPGA; PCB; motherboards; processors