Systém pro zpracování a událostmi řízené doručování dat - Pova, Martin (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato diplomová práce popisuje vytvoření klientské aplikace s názvem LiveSport Watcher pro firmu Livescore s.r.o. a vytvoření webového serveru, který zajišťuje komunikaci mezi aplikací. Pro klientskou aplikaci byl použit programovací jazyk C# a pro funkce webového serveru poté technologie PHP. Jako úložiště dat byla zvolena databáze MySQL dostupná v rámci vytvořeného webového prostoru na serveru firmy Banan.cz.
The system for processing and event-driven data delivery
Keywords: PHP; C#; XML; Serializace; Cron; Rozhraní; Serialization; Interface