Reengineering - trend současného mangementu : praktická aplikace v a.s. Karosa Vysoké Mýto - Roleček, Luděk (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá reengineeringem. Nejprve popisuje reengineering z teoretického hlediska, v další části práce ho prakticky aplikuje v podniku Karosa, a.s., kde se zaměřuje hlavně na oblast náhradních dílů.
Reengineering - The Course of contemporary management
Keywords: Reengineering; Management; podniky; Analýza