Solvolytické a cyklizační reakce vybraných derivátů karbamátů - Hrabík, Oldřich (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce je zaměřena na solvolytické a cyklizační reakce vybraných derivátů karbamátů.
Solvolytical and cyclization reactions of selected derivatives of carbamates
Keywords: karbamáty; cyklizace; kinetika; benzoxaziny; substituční efekty