Transformovaná zemědělská družstva a jejich další vývoj - Burešová, Veronika (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá problematikou transformovaných zemědělských družstev, jejich historickým vývojem, právní úpravou družstev a akciových společností v obchodním zákoníku a transformací družstev podle transformačního zákona.
The transformated agricultural cooperatives and theire futher development
Keywords: družstva; zemědělské družstvo; transformace; obchodní společnosti; transformační zákony