TASENS – Testovací sada na vyšetření poruch chuti - Doležel, Petr (My University, 2025)
Cílem vývoje je patentově chráněný test poruch chuti s obrazovým vyhodnocením pomocí AI pro využití v telemedicíně. Přidanou hodnotou testu je standardizované vyšetření poruch chuti bez asistence zdravotnického personálu včetně stranového vyšetření. Výstupem bude široce klinicky i laicky využitelná testovací sada.
TASENS – Testing kit for examining taste disorders
Keywords: podnikatelský záměr; telemedicína; poruchy chuti; business plan; telemedicine; taste disorders