Marketingová strategie vybraného podniku - Žďárová, Eva (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato diplomová práce se zabývá marketingovou strategií podniku, a to konkrétně kavárny Kafíno v Červených Pečkách. Jejím hlavním cílem je analýza současné marketingové strategie a na základě zjištěných poznatků návrh případných doporučení pro optimalizaci marketingové strategie a posílení konkurenceschopnosti v této oblasti.
Marketing Strategy of the Chosen Company
Keywords: marketing; kavárny; analýza; produkty; prostředí; podniky; strategie; marketing; cafe; analysis; products; environment; companies; strategy