Simulace produkčního ofsetového tisku na tiskárně Epson Stylus Pro 4880 - Durcová, Jana (Univerzita Pardubice, 2010)
V teoretickej časti práce je uvedený prehĺad nátlačkových systémov, ich využitie v roznych etapách polygrafického výrobného reťazca a priblíženie kalibrácie a certifikácie nátlačkového systému.
Simulation of offset print by inkjet printer Epson Stylus Pro 4880
Keywords: ofsetový tisk; nátisk; simulace; contract proofing; simulation; calibration