Látkové toky v podniku - Jeřábková, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá zejména ekonomickým a environmentálním aspektem látkových toků v podniku. Poskytuje základní přehled o udržitelném rozvoji a podmínkách, které musí splnit podnik v oblasti ochrany životního prostředí.
Material flows in company
Keywords: Environment; Sustainable Development; environmental policy; Local Agenda 21; material usage; material flows; Quality Management; simulation; Životní prostředí; Udržitelný rozvoj; environmentální politika; Místní Agenda 21; spotřeba materiálů; látkové toky; Management kvality; Modelování