Komparace etických kodexů a jejich role v praxi - Kubíčková, Radka (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce obsahuje rozbor a srovnání etických kodexů různých profesí.
Comparation of ethic codex and its role in praxis
Keywords: etika; morálka; etický kodex; Korupce