Úloha magnetické rezonance v diagnostice karcinomu prsu - Michálková, Eva (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce se zabývá úlohou magnetické rezonance při diagnostice karcinomu prsu. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část obsahuje obecný přehled a informace o magnetické rezonanci a karcinomu prsu. V praktické části je popsán průběh vyšetření na magnetické rezonanci.
Role of magnetic resonance in the diagnosis breast cancer
Keywords: magnetic resonance; breast; radiology assistant; ionizing radiation; magnetická rezonance; prso; radiologický asistent; ionizující záření