Dopady hospodářské krize 1929 - 1934 na každodenní život v politickém okresu Pardubice - Jurák, Pavel (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce postihuje dopady hospodářské krize ve 30. letech 20. století na vývoj hospodářství a především na každodenní život obyvatelstva pardubického okresu.
The impacts of economic crisis 1929 - 1934 on a everyday life in the political region Pardubice
Keywords: Hospodářská krize; Pardubice; každodenní život; hospodářský vývoj; 20. století