Testování pevnosti lepených knižních vazeb časopisecké produkce - Černohlávkobá, Petra (Univerzita Pardubice, 2004)
Zkoumání a vyhodnocování kvality knižní vazby V2 pomocí testovacího zařízení Pull-Tester PT-1
Keywords: knižní produkce; lepená vazba; pevnost; Kvalita