T: Figurální a ornamentální řezbářská výzdoba interiéru kostela Panny Marie na Chlumku v Luži P: Restaurování sochy sv. Jana Nepomuckého z kostela sv. Víta v Kostelci nad Labem - Štojdl, Karel (Univerzita Pardubice, 2009)
...
T: Figural carving and ornamental decoration of the interior to the Church of the Virgin Mary in Chlumek in Luže P: Restoring by sculpture of San. Jan Napomucký from church San. Vít's in Kostelec nad Labem