Analýza úvěrových produktů pro fyzické osoby u vybraných bank - Kratochvílová, Jitka (Univerzita Pardubice, 2007)
Diplomová práce zpracovává charakteristiku a právní úpravu úvěrů pro fyzické osoby. Popisuje nabízené úvěry u pěti vybraných bank - České spořitelny, Československé obchodní banky, Komerční banky, GE Money Bank a eBanky a příslušných stavebních spořitelen. Pozornost je věnována zejména hypotékám a úvěrům ze stavebního spoření, které jsou zpracovány pro tři modelové příklady rodin.
Analysis of credit products for indivudals from selected banks
Keywords: credits; mortgages; saving banks; banks; products; úvěry; hypotéky; Stavební spoření; banky; produkty