Řízení organizačních a technických opatření ochrany obyvatelstva Pardubického kraje - Přibylová, Aneta (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce bude sloužit k pochopení organizačních a technických opatření v ochraně obyvatelstva. Zaměřuje se na teoretické pojetí a v další části na aplikování opatření v pardubickém kraji.
Management of organizational and technical measures for population protection to the level of Pardubice region
Keywords: evakuace; ukrytí; varování a vyrozumění; nouzové ubytování; individuální ochrana; ochrana Pardubického kraje; evacuation; hiding; warning and notice; emergency housing; individual protection; protection of Pardubice region