Optimalizace svozu komunálního odpadu v regionu (Přelouč) - Hovorka, Petr (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá optimalizací svozu komunálního odpadu v regionu Přelouč. Jsou zde uvedeny potřebné technické prostředky technologie svozu a naznačené možnosti inovací.
Keywords: Optimalizace; svoz odpadu; okružní jízdy; Přeloučsko; operační analýza