Teorie pro praxi - Roudný, Radim (Univerzita Pardubice, 2011)
Pojednání se v prvé části zabývá problémem vztahem teorie a praxe. Dále je pojednáno o problematice modelování.
Keywords: teorie; transfer; praxe; hodnocení; modely; transparentnost