Společnost s ručením omezeným v České a Slovenské republice - Dubovský, František (Univerzita Pardubice, 2004)
Tato práce pojednává o vzniku, fungování a zániku s r. o. v České a Slovenské republice od rozdělení ČSFR v roce 1993 do současné doby. Dále pojednává o malém a středním podnikání v ČR a SR a vstupu do EU.
Limited company in the Czech republic and Slovakia
Keywords: Společnost s ručením omezeným; drobné podnikání; Podnikání; Česká Republika; Slovenská republika; Evropská Unie