Srovnání norem řady ISO a VDA - Beran, Miloš (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce popisuje systémy managementu jakosti. Hlavní důraz je kladen na rozbor, popis porovnání systému managementu jakosti v automobilovém průmyslu mezi normami ISO a VDA.
Comparation of norms series ISO and VDA
Keywords: automobilový průmysl; Jakost; normy; management jakosti; ISO 9000