Budování loajality zákazníků na průmyslovém trhu - Netíková, Kamila (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce je zaměřena na loajalitu zákazníků, nástroje podpory loajality zákazníků a její měření a na průmyslový trh.
Building the customer loyalty on the industrial market
Keywords: loajalita zákazníka; průmyslové trhy