Communicative textbooks for adults? : evaluation - Krčmář, Petr (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci hodnotí komunikativní učebnice angličtiny pro dospělé začátečníky. V první části podává teoretický základ pro hodnocení učebnic, v druhé provádí analyzuje jednotlivé učebnice a porovnává je podle jejich vhodnosti pro cílovou skupinu.
Komunikativní učebnice pro dospělé?
Keywords: pedagogika; didaktika; výuka jazyků; Anglický jazyk; učebnice; dospělí