Poskytování a rozvoj certifikačních služeb České pošty, s. p. - Kundrátová, Jaroslava (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce je věnována problematice poskytování certifikačních služeb v ČR. Detailně se zabývá analýzou principu poskytování certifikačních služeb prostřednictvím České pošty a dostupností těchto služeb pro širokou veřejnost. Součástí práce jsou nová řešení pro Českou poštu a jejich ekonomické vyhodnocení.
Provision and development of Czech Post´s certification services
Keywords: Česká pošta; PostSignum; certifikáty; certifikační autorita; časová razítka; CzechPost; PostSignum; certificates; certification authority; Electronic signature; electronic time stamps; elektronické podpisy