Regulace teploty v diskontinuálním vařáku buničiny - Fraenkel, Max (Univerzita Pardubice, 2001)
Cílem práce bylo navrhnout a realizovat měření a regulaci teploty v diskontinuálním vařáku buničiny. Na sestaveném regulačním obvodu byla provedena potřebná měření pro nastavení PSD regulátoru. Na průběhu regulace byla ověřena funkčnost a kvalita celého regulačního obvodu.
Themperature control in digester
Keywords: diskontinuální vařák; buničina; měření teploty; regulace teploty