Plánování v podniku Autoprodej Dukla, s. r. o. - Šplíchalová, Ivana (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce se zabývá plánováním v konkrétním podniku. Skládá se ze dvou hlavních částí. První je zaměřena na základní prvky plánování se zaměřením na plánování lidských zdrojů jako jednu z personálních činností. Druhá část zabývající se analýzou manažerské funkce plánování v konkrétním podniku Autoprodej Dukla, s. r. o., zkoumá plánování zejména z hlediska prodeje nových vozů a personální struktury. Závěr práce je věnován zhodnocení a doporučení podniku v oblasti plánování.
Planning in the Company Autoprodej Dukla, s.r.o.
Keywords: plánování; lidské zdroje; plány; cíle; strategie; manažerské funkce; management; planning; human resources; plan; objective; strategy; managerial functions; management