Zavedení pokročilých odbavovacích systémů v rámci veřejné osobní dopravy - Eichler, Petr (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce se zaměřuje na odbavení cestujících v železniční dopravě. První část práce obsahuje teoretický základ pro pochopení financování veřejné osobní dopravy. Druhá část práce pak zahrnuje analýzu stávajících způsobů odbavení pro Pardubický kraj. V poslední části jsou pak navrženy alternativní způsoby odbavení cestujících.
Implementation of advanced ticketing systems for public passenger transport
Keywords: jízdenkové automaty; odbavení; jízdní doklady; železniční doprava; ticket vending machines; check in; tickets; rail transport