Vliv podnikové kultury na efektivnost podniku - Kalíková, Tereza (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato bakalářská práce se zabývá vlivem podnikové kultury na efektivnost podniku Bohemiatex, s. r. o. Použitím metod pozorování a dotazování, analýzy dokumentů, norem a účetních výkazů je zhodnocena podniková kultura a ekonomická efektivnost podniku. Výstupem práce je posouzení vlivu podnikové kultury na efektivnost podniku a návrh souboru opatření pro posílení kultury v podniku.
The Impact of Corporate Culture on the Effectiveness of the Company
Keywords: podniková kultura; efektivnost; ukazatele efektivnosti; vstupy a výstupy podniku; podnik; corporate culture; effectiveness; efficiency indicators; inputs and outputs of company; company