Návrh konstrukčního řešení a technologie úprav hnacích hřídelů kol a hnacích hřídelů náprav pro experimentální vozidlo - Kusák, Marek (Univerzita Pardubice, 2007)
Diplomová práce je zaměřena na dvě hlavní části. Jsou to konstrukce a technologie. Tyto obory nemůžou být samostatně. V praxi se vždy navzájem ovlivňují. V první části je popsána problematika týkající se nutnosti provedení úprav hnacích hřídelů. Druhá část práce je zaměřena na stránku zhotovení vhodného řešení. Je zde popsáno jaké metody bude možné použít.
Project of constuctional solving and technology adjustments driving shafts wheels and axletrees for experimental vehicle
Keywords: hnací hřídele; konstrukce; technologie; pevnostní výpočty